Over ons

Perfecto Caffé is een koffieconcept van horeca-specialist H.S.B. HAAFTEN (zie hieronder). U vindt hier een ruim assortiment aan koffiemachines en ingrediënten (zoals Perfecto! Caffé) gericht op bedrijven, instellingen en horeca.

Voor het gemak hebben wij ook diverse soorten thee, soep, frisdranken, waterkoelers, (bedrukte) disposables, serviesgoed, schoonmaakmiddelen en toiletdispensers aan het assortiment toegevoegd. Zo kunt u uw aankopen vanaf 1 webshop doen: '1-stop shopping'.

Middels onze eigen technische dienst bent u verzekerd van vakkundige installatie, onderhoud en reparatie van onze koffiemachines en andere horeca-apparatuur.

Voordelen Perfecto-Caffe.nl
- Proef Perfecto! in onze ruime showroom
- Breed assortiment en persoonlijk voorraadbeheer
- Bestellingen worden door eigen transport geleverd
Eigen technische dienst, persoonlijke benadering

Over H.S.B. HAAFTEN
H.S.B. HAAFTEN (Horeca Service Beesd) is in 1978 opgericht door Gerard van den Heuvel sr. Aanvankelijk werd er gehandeld in ijsgrondstoffen en verpakkingen. Dit werd al snel aangevuld met koffie- en horeca-apparatuur.

Sinds 2002 heeft de 2e generatie (Albert, Gerard en Willem) het stokje overgenomen om de verschillende specialisaties verder te ontwikkelen. Met 30 enthousiaste werknemers zorgen wij er voor dat onze klanten elke dag weer tevreden worden gesteld.

Diverse concepten
Ons volledige assortiment kunt u bekijken op www.hsb-haaften.nl. Om onze specialisaties duidelijk onder de aandacht te brengen hebben wij ook diverse doelgroepgerichte webshops opgezet: www.hsb-grootkeukens.nl, www.hsb-ijs.nlwww.disposables.nuwww.bio-verpakkingen.nl en www.bedruktedisposables.nl

Bankrelatie
Rabobank West Betuwe
Rekeningnummer: 31.31.18.000
IBAN: NL59RABO0313118000
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL8019.81.049B01
KvK nummer: 11026212